iPhone X Tesla van 4.500 dollar is er nu echt

Auteur: , 3 Reacties
iPhone X

En dit is waarom.

De iPhone X is geen goedkope smartphone. Sterker nog, het is de duurste smartphone die Apple ooit op de markt heeft gebracht. Het kan nog een stukje duurder, kijk maar naar de case bouwer voor smartphones Caviar uit Rusland.

Het bedrijf staat wereldwijd vooral bekend van de Poetin iPhones, maar ze doen nog veel meer. Wat te denken van deze iPhone X met een zonnepaneel. De Russen kondigden deze case in november 2017 aan, maar nu is de daadwerkelijke verkoop gestart. Het hoesje is een referentie naar Elon Musk die onder meer zijn Tesla Roadster in februari naar de ruimte stuurde. De case heeft IP67 certificatie en is dus waterdruppel en stof bestendig.

Het paneel kan energie opslaan dankzij zonlicht. Met een druk op de knop kan de opgeslagen energie vervolgens worden doorgegeven aan de iPhone X, die vervolgens wordt opgeladen. Het eerst geproduceerde exemplaar is voor Elon Musk himself. Op de case van Musk staat de tekst “Made on Earth by Humans” gegraveerd. (via Appleinsider)

iPhone X3 reacties

Handig zo’n hoesje met zonnepaneel, zou voor meer merken op de markt mogen komen. Alleen niet zo duur als deze uitvoering s.v.p.
@hammerman: Zo’n klein zonnepaneeltje is echt compleet nutteloos, als je daar enkele minuten extra batterijleven uit haalt zal het al veel zijn.
@mee: klopt. Ooit eens een paneeltje gekocht van 20*20cm om mee te nemen op wandelvakantie. Compleet nutteloos.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).