iPhone X verkoop: wereldwijde gekte voor nieuw toestel

Apple
De fans zijn er nog steeds. En hoe.

Het techbedrijf weet anno 2017 nog steeds slapende fans voor Apple-winkels te krijgen, in afwachting van de verkoopstart van een nieuwe iPhone. Over de verkoopstart van de iPhone 8 kun je niet echt spreken van ‘iPhone-mania’ bij de winkels, maar dat is met de iPhone X wel anders. Overal op de wereld (ook in Nederland) stonden vanmorgen vroeg al lange rijen bij de Apple-winkels.

Hoeveel van die mensen zijn nu daadwerkelijk Apple-fan? Videomaker Casey Neistat zocht het uit. Zoals bekend, heeft de iPhone X inmiddels een langere levertijd. In sommige winkels is de smartphone zelfs uitverkocht. Fans die het toestel zo snel mogelijk willen bemachtigen zijn op handelssites als eBay aangewezen.

In een vandaag gepubliceerde video peilt Neistat de ‘iPhone-fans’ bij diverse Apple-winkels in New York City. Hij vraagt hen of ze de telefoon daadwerkelijk als fan kopen en gebruiken, of dat ze het toestel direct gaan doorverkopen. De meeste Amerikanen doen er niet moeilijk over en geven eerlijk toe dat ze de iPhone X via eBay doorverkopen om een extra zakcentje te verdienen. Check het filmpje hieronder.

[gv data=”J5etXw2ngaE”][/gv]

3 reacties

  1. Hahhaahahh.. ik heb interviews gezien meteen aantal van die sjonnies die voor de winkels stonden te wachten. Een aantal wist niet eens op te noemen wat er nieuw was aan de aaifoon x. Een derde wist niet van de facial scan.

    Man man man wat een droeftoeterig zooitje. In de rij gaan staan voor een middelmatig toestel voor eur 1200. Alsof je ergens een matig kopje koffie koopt voor eur 18,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *