iPhone X: zo volg je de onthulling live

Auteur: , 2 Reacties
Apple

Live de onthulling van de nieuwe iPhone meemaken?

Vanavond (Nederlandse tijd) is het dan eindelijk zover. Na maanden van speculatie en geruchten zal Apple het doek trekken van de iPhone X. Genodigden reizen af naar Californië om de onthulling live mee te maken. Geen uitnodiging? Geen probleem. Zoals vanouds kun je thuis vanuit je luie stoel de presentatie meemaken.

Apple stelt wel dat je de presentatie met een Apple-product of dienst kijkt, met uitzondering van Microsoft Edge via Windows 10. Via Chrome of Firefox krijg je simpelweg geen toegang. Er is echter een omweg om toch via Chrome of Firefox de onthulling te volgen. Dit gaat middels een add-on.

Deze add-on simuleert Safari in de browser. De livestream denkt dat je vanaf Safari opereert en de onthulling kun je vervolgens gewoon kijken. De add-on downloaden voor Chrome kan HIER. De add-on downloaden van Firefox kan DAAR. Klik voor de officiële link naar de livestream HIER. Het event start om 19:00.2 reacties

Leuker kunnen ze het niet maken, wel ingewikkelder… Ik sla even over!
@C6_R: Idd, wat een gedoe.

Bovendien als jaren niet meer zo speciaal als het ooit was. Veel was al duidelijk en een reveal is meer een bevestiging ervan en leuk voor de prijzen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).