iPhone Xc waarschijnlijk moeilijk verkrijgbaar bij launch

Auteur: , Geen reacties
Even wachten nog

Er zouden problemen zijn in het productieproces.

Woensdagavond is het zover, want dan onthult Apple officieel de drie aankomende iPhones waar Apple-heads al zo lang op wachten. Ga daarentegen niet ’s nachts in de rij staan wanneer het goedkopere 6.1-inch uitkomt, want je zou wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen.

We weten al ontzettend veel over de aankomende modellen, waaronder de betreffende iPhone Xc, een 6.1-inch uitvoering die iets goedkoper zal worden dan de nieuwe X- en X Plus-modellen, hij zou in deze kleuren beschikbaar worden en krijgt waarschijnlijk dual-sim-ondersteuning.

Maar volgens Bloomberg is dat allemaal leuk en aardig; Apple kan hun goedkoopste nieuwe toestel toch niet tijdig leveren. Er zouden volgens insiders problemen zijn met het LCD-scherm. Dat zou zorgen voor een ‘krappe voorraad’ bij de lancering.

De problemen zouden op twee verschillende gebieden voor vertraging zorgen. Enerzijds zou er licht ‘lekken’ aan de zijkanten van het scherm, anderzijds zouden de lichten achter het scherm moeilijk gemonteerd kunnen worden. Apple heeft hoe dan ook (afhankelijk van de uiteindelijke releasedatum) een paar weken/maanden om het probleem op te lossen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).