iPhone XR marteltest: duur speeltje door het slijk gehaald

Auteur: , 2 Reacties
iPhone XR

Nee, JerryRigEverything is geen fan van de smartphone.

De iPhone XR is nu al een van de meest populaire smartphones van 2018. Het toestel maakt veel los bij consumenten en techjournalisten. Apple presenteert de mobiele telefoon als een ‘budgetoptie’, terwijl het prijskaartje van 850 euro toch echt anders doet vermoeden. Hoe het met de stabiliteit van het design is, daar hebben we JerryRigEverything voor over.

Allereerst neemt hij een kijkje naar het scherm, wat ook meteen het grootste punt van kritiek is. Voor de iPhone XR is Apple namelijk teruggegaan naar een schermresolutie van 828P. Net iets meer dan gewoon HD, en een flinke 252P minder dan Full-HD-resolutie. Vrij bizar voor een toestel van 850 euro, zeker wanneer je kijkt naar de concurrentie. Als je toch interesse hebt, klik verder om een iPhone XR te kopen (als los toestel).

Een ander probleem is dat Apple in haar marketing nog steeds meldt dat de fotocamera beschermd is door saffierglas. Gezien de krasproef die YouTuber Zack Nelson houdt, blijkt dat het absoluut niet gaat om puur saffierglas.

Een pleister op de wonden is de sterke algehele bouwkwaliteit. Ook JerryRigEverything krijgt het niet voor elkaar om de smartphone te buigen. Of dat echter een goede reden is om de iPhone XR voor zoveel geld binnen te halen, durven we te betwijfelen.2 reacties

Samengevat: hij vind ‘m duur, maakt kinderachtige grapjes over de prijs, en hij vind hem duur. Over de krassen? Komt niet zoveel van terecht. Dit is gewoon een filmpje van hoe hij een iPhone XR bewerkt met een stanleymes, die er – vind ik – nog redelijk vanaf komt. Volgens mij maakt deze gast alleen maar filmpjes die bewijzen dat elke iPhone ongeveer even sterk is, maar het geeft hem wel weer even een kwartier om in complete herhaling te vallen. Vond hem eerst wel grappig, nu begint het gewoon echt irritant te worden.
wie de fuck gaat er met een scherp nieuw stanleymes op een telefoon zitten krassen? vroeger waren deze filmpjes nog leuk, ze lieten ze vallen, krassen met een sleutel en muntjes en aan het eind van het filmpje de moker erop/de ak47 erdoor.

dit slaat echt helemaal nergens op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).