iPhone XS droptest met verrassend resultaat (video)

Auteur: , Geen reacties
iPhone XS

Had jij dit verwacht?

Apple heeft met haar nieuwe iPhone XS en XS Max twee mooie doch enorm dure toestellen op de markt gezet. Ten opzichte van de iPhone X is er vrij weinig nieuws onder de horizon te melden, wat voor nogal wat verwarring zou kunnen zorgen. Vandaar dat Apple ook maar gestopt is met de verkoop van de iPhone X.

Toch is er onverwachts nog iets heel positiefs te melden. Met ingang van vorig jaar is Apple gestart met het toevoegen van een glazen achterkant op haar iPhones. Wel zo handig om draadloos opladen mogelijk te maken, niet zo prettig voor de algehele robuustheid. Dat viel te merken in de diverse testen vorig jaar.

Dit jaar was YouTuber JerryRigEverything er dan ook bang voor dat de nóg duurdere iPhone-achterkantvervanging net zo fragiel zou zijn als die van vorig jaar. Zoals je in onderstaande video al snel kunt zien, lijkt de XS het tegendeel te bewijzen.

Zelfs zonder hoesje is het apparaat bijzonder stevig te noemen. Zack laat de smartphones van verschillende verschillende hoogtes, eentje met en eentje zonder hoesje. Natuurlijk is een hoesje altijd aan te raden voor meer zekerheid, maar na het zien van onderstaande beelden lijkt het lang niet voor iedereen nodig te zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).