‘iPhone XS (Max) doet het beter dan de iPhone X’

Auteur: , Geen reacties
Apple iPhone XS

Weet Apple een betere start te realiseren?

De verkoopstart van de iPhone X was in 2017 niet denderend. De trein kwam eigenlijk pas later op gang. Dat lijkt met de iPhone XS en iPhone XS Max niet te gebeuren. Ondanks de stevige prijzen heeft Apple weinig te klagen als het gaat om de eerste verkopen, aldus Flurry Analytics.

Volgens het onderzoeksbureau verkocht de iPhone XS en XS Max in de eerste week beter in vergelijking met de iPhone X, de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Er zou sprake zijn van zeven procent meer omzet in vergelijking met die andere toestellen. Van Apple zelf zullen we weinig horen. Het techbedrijf houdt vaak de lippen stijf op elkaar en pas met de kwartaalcijfers krijgen we een inblik.

Over de iPhone XR kan nog geen zinnig woord gezegd worden. Dit vanwege de simpele reden dat de nieuwe iPhone nog gelanceerd moet worden. De ‘goedkopere’ iPhone is vanaf 19 oktober verkrijgbaar voor een prijs vanaf 859 euro.

Lees ook: iPhone beatdown: iPhone XS Max vs iPhone XS vs iPhone XR vs iPhone 8 PlusEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).