iPhone XS Smart Battery Case minder dan voorheen?

Auteur: , 8 Reacties
 iPhone XS Smart Battery Case minder dan voorheen?

Probeert Apple weer te cashen?

Gisteren introduceerde Apple een Smart Battery Case voor de iPhone XS en XS Max. Deze producten kenden we al van eerdere iPhones. Nick Guy van Wirecutter is in het bezit van de nieuwe battery cases en test de hoesjes in de praktijk uit.

Tijdens het testen merkte Guy iets op. Zo kwam hij tot de ontdekking dat de nieuwe Smart Battery Case minder capaciteit levert in vergelijking met de oude modellen. De nieuwe case heeft een batterijcapaciteit van 1.369 mAh. De oude cases voor de iPhone 6 en iPhone 7 waren daarentegen goed voor 1.877 mAh en 2.365 mAh. In het geval van de iPhone 7 is de capaciteit met 12 procent afgenomen. Apple heeft de cases echter niet goedkoper gemaakt. Betaal je hier meer voor minder techniek?

Qua design zijn de nieuwe cases er een stukje op vooruit gegaan, maar fan van Apple of niet: iedereen kan wel stellen dat deze producten geen aanwinst zijn voor je iPhone op uiterlijk gebied. De battery cases zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor 149 euro.8 reacties

Hier heb je een telefoon van 1000 euro. Ow je moet trouwens nog eenextra accu hoesje aanschaffen van 150 euro, anders kom je je dag niet door.
@diablogt: en wie zegt dat je zonder hoesje er maar een dag mee doet ??? Dit is makkelijk met reizen etc etc .. thats it.

Zowiezo weer een nuttteloos stukje roddel “journalistiek” op apparata aangezien :

“De Smart Battery Case voor de iPhone XS en XS Max heeft een interne batterijcapaciteit van 2 (TWEE) x 1.369mAh, omdat het uit TWEE cellen bestaat. Bovendien werken deze cases op een hoger voltage waardoor het in totaal 10,1 Wattuur energie levert, vergeleken met 8,98 Watuur voor de iPhone 7.

Ter vergelijking: dezelfde hoes voor de iPhone 7 had een interne batterij met een capaciteit van 2.365mAh, terwijl die van de iPhone 6 op 1.877mAh zat.”
@diablogt: Dat zijn je eigen woorden, maar met een plastic fantastic cheap meuk android kan ik me die reactie goed voorstellen ;)
@herbert: jup … en dan apparata die een foute post niet eens ff corrigeren.

Het hoesje heeft naast dat ie een stukkie grotere mHA heeft (2738) … ook de mogelijkheid to draadloos laden (nutteloos … maar voor fandroids nogal een dingetje ).

Dus MEER voor hetzelfde geld … en dus minder cashen. Rectificatie … noppes
@herbert: Sta ik op je teentjes, schat?
Hier heb je wat leesvoer over de kwalitatief hoogstaande techniek en materialen van je Apple hardware. https://www.icreatemagazine.nl/nieuws/bendgate-iphone-6-bekend-bij-apple/

Bendgate van de meest recente iPad mag jezelf opzoeken zodra je bij gekomen bent.
@diablogt: AH mij schat noemen, ik begrijp dat je graag bend voor kerels ;)
@herbert: hahahaha 👍
Is inderdaad weer Apple bashen , ik heb met mijn X ’s avonds nog steeds tussen 40 en 50 % over bij normaal gebruik , Apple watch 2 volle dagen , gaan elke avond aan de lader op het nachtkastje , snap de de hele commotie rond accuduur niet
Battery case is goed als je een weekendje naar een festival gaat maar daar kan elke smartphone het gebruiken , de samsungs en huawei van vrienden halen de hele weekend ook niet ??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).