iPhones krijgen OLED-schermen

Auteur: , 3 Reacties
Iphone 8 concept

Maar wie gaat ze leveren?

Steeds meer berichten wijzen erop dat nieuwe generaties iPhones voorzien zullen zijn van OLED-schermen. Het laatste bericht komt van de Japanse krant Nikkan. Die meldt dat het bedrijf Japan Display een nieuwe fabriek heeft waar in 2018 massaproductie van de schermen moet starten. Deze fabriek zou in 2016 worden gaan omgebouwd, speciaal voor dit doel. Het eerste toestel dat over een OLED-scherm beschikt zou dan de iPhone 8 worden, die in 2018 op de markt komt.

Hoewel het om geruchten gaat, worden deze ondertussen wel érg hardnekkig. Eerder kwam de krant Nikkei met eenzelfde bericht, hoewel deze sprak over LG Display als mogelijke leverancier (dit bedrijf maakte onlangs bekend enorme investeringen te doen in de ontwikkeling van OLED). In vergelijking tot traditionele schermen zijn OLED-displays energiezuiniger en dunner. Dat Apple graag dunnere apparaten maakt is bekend: onlangs verscheen het bericht dat de nieuwe generatie MacBook Air smaller wordt dan zijn voorgangers, maar ook het vervangen van de headphone-aansluiting door een lightning-connector in de iPhone 7 zou een smaller toestel mogelijk maken.3 reacties

men zou beter de toestellen dikker maken door er een grotere batterij in te plaatsen
Mooie Samsung Edge. Ohjee nu is de S6 Edge uiteraard jatwerk!
@frietjemet: Het is artist-mockup. Ook wel; een plaatje gemaakt door een handige Photoshoppert ;) Niet iets wat Apple, jaren van te voren, naar voren heeft gebracht haha!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).