iReceiver bestuurt alles RC met je iPhone, inclusief video

De iReceiver van Kyosho
Dus je wilt wel eens met je iPhone een vliegtuigje besturen, maar je vind het zonde om meteen een Parrot Drone aan te schaffen. Je hebt namelijk uit je jeugd nog een oud vliegtuigje liggen, maar ja, daar zit zo’n gecompliceerde zender bij… Nu heeft Kyosho daar het ultieme antwoord op; de iReceiver.

Deze 6-kanaals ontvanger installeer je in een vliegtuig, auto, boot of zelfs tank in plaats van de originele (AM of FM) ontvanger. Vervolgens plug je daar de optionele camera-module in zodat je ook nog eens kan zien wat je doet alsof je in het model zit, en verbind je je iDingetje met het draadloze netwerk wat deze aanmaakt. Nu kan je lekker vliegen/rijden zonder dat je 3 kilo aan FM-zender mee hoeft te slepen.

Het mooie aan deze ontvanger is dat je niet alleen je oude R/C-meuk weer kan gebruiken, maar dat je ook een cameraatje kan aansluiten. Veel nieuwelingen in deze hobby hebben moeite met het visualiseren van wat je model doet als deze op je af komt, en met de camera-module is het alsof je een game speelt. Alleen dan zonder reset, dat dan weer wel. Ook kan je de video’s opnemen op de iPhone, zodat je achteraf nog je crashes stunts kan terugkijken

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog onbekend, maar een betere modelbouwwinkel zal het setje wel voor je kunnen bestellen. Uiteraard verwachten wij dan filmpjes van je zieke stunts te zien als je ‘m hebt.

[gv data=”JI0nOMXAkPk”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *