Is de Bitcoin op weg naar een record? De koersen stijgen weer!

Auteur: , Geen reacties
bitcoin-altcoins-stijgen-19-6

Het zou nu wel eens heel hard kunnen gaan...

Gisteren viel de lancering van Project Libra van Facebook volgens veel mensen tegen. Ook reageerden politici in Europa en Amerika negatief. Men vreesde vooraf dat dit soort ontwikkelingen sporen zouden nalaten op de cryptomarkt met dalende koersen tot gevolg. Dit is echter niet het geval. In tegendeel, de koers is weer hard op weg naar het kritieke niveau van $ 9.200,-. Wanneer dit eenmaal gepasseerd is ligt de weg naar $ 10.000,- open.

De kans dat dit snel gebeurt is groter dan je zou verwachten. We zagen namelijk recentelijk steeds dat de Bitcoin een flinke correctie kreeg als een bepaald level niet gepasseerd werd. Dit is met het koersniveau van $ 9.200,- niet gebeurd. Ook een koersstijging van $ 800,- in korte tijd is niet gek, zo lieten de koersen dit weekend al zienhttps://www.apparata.nl/nieuws/bitcoin-beursflits-koersen-weer-even-op-adempauze-na-rally-31479.

Crypto-analist en Bitcoin-enthousiast Tom Lee is ervan overtuigd dat we al lang begonnen zijn aan een rally die alle records zal breken. Hij verwacht dat er, zodra de $ 10.000,- een zogenaamde ‘FOMO-fase’ ontstaat. Deze fase zagen we ook bij de rally van de Bitcoin in 2017. Toen het koersniveau van $ 10.000,- eenmaal gepasseerd werd begon de media hierover veel te publiceren. Dit leidde tot veel investeerders die bang waren om de boot te missen (Fear Of Missing Out) en op basis daarvan inkochten.

Lee voorziet dat zoiets nu weer gaat gebeuren. Door de veranderde marktomstandigheden en toenemend aantal institutionele beleggers is een veel verdere koersgroei mogelijk.

En de koers van de Bitcoin? Die stijgt weer met de meeste Altcoins uit de top vijf, zoals je in onderstaand overzicht van live koersen (vastgelegd om 10.25 uur) kunt zien.
bitcoin-en-top-5-Altcoins 19-6Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).