Is de Google Pixel 2 een potentiële iPhone X-killer?

Krijgt ook de Pixel 2 knijpbediening?
De laatste grote smartphone-aankondiging van dit jaar zit eraan te komen: op 4 oktober presenteert Google de Pixel 2.

Voor de mensen met een goed geheugen: ja, ook de Pixel en de Pixel XL werden vorig jaar op 4 oktober aangekondigd. De zoekgigant heeft de marketingmachine nu opnieuw aangezwengeld en belooft op diezelfde dag een telefoon te lanceren die net een stapje beter is dan de flagships van Apple en Samsung.

In onderstaande teaservideo komen meerdere vragen voorbij, zoals: ‘Wat is er mis met de accu van mijn telefoon?’, ‘Waarom is de opslag altijd vol?’ en ‘Waarom maakt mijn telefoon zoveel wazige foto’s?’. Je kunt vast zelf wel invullen wat dat betekent: Google denkt de oplossing te hebben in de vorm van de Pixel 2.

Hoe? Dat moeten we nog even afwachten, want de antwoorden van Google komen helaas niet terug in de video. Nog heel even geduld dus.

[gv data=”etmUU1bs41s”][/gv]

Nog geen reacties

    • @Davidov: simpel het is de toekomst en zijn inmiddels bergen betaalbare draadloze oplossingen. Over 2 jaar is er amper een jack te vinden .

      Het erge van alles is dat ze vorig schaamteloos hun mond vol hadden over de jack in relatie tot apple. De hele fandroid base had lol … en nu dit. Triest en minachting van de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *