Is de Honor Magic echt zo magisch?

De Honor Magic
Uit het niets komt Honor met de Magic. Is de telefoon echt zo slim als Honor zegt?

Honor is het sub-merk van Huawei en Honor maakt hele aardige telefoons. En nu is daar ineens de Honor Magic. De Magic is een opvallend vlaggenschip van Honor. De Honor Magic beschikt over een scherm dat doorloopt tot in de rand. Daarnaast zegt Honor enkele aanpassingen te hebben gemaakt aan Android om het besturingssysteem slimmer te maken.

Het toestel beschikt over een 5,09 inch scherm dat lijkt door te lopen tot in de randen. Het scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en is één van de eerste QHD-smartphones van Huawei en Honor.

De Honor Magic is voorzien van Android 6.0 Lollipop. En er zit een stevige toef magic in. Zo licht het beeldscherm automatisch op als je het toestel oppikt of uit je zak pakt. Notificaties verschijnen alleen in beeld als de gezichtsherkenning weet dat jij het bent. In het donker wordt de zaklantaarn automatisch ingeschakeld

Een grote bummer: het toestel komt vooralsnog alleen uit in China. En gezien de Magic vooral intelligentie snufjes heeft die werken op de Chinese markt, is de kans klein dat Honor de Magic naar Europa brengt.

De Honor 8 is wel gewoon in Nederland beschikbaar.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *