Is de Nintendo Switch wel zo nieuw?

Dit is de nieuwe Nintendo Switch
De nieuwe Nintendo Switch wordt op 13 januari gepresenteerd. Maar is de Switch wel zo nieuw..

Nintendo maakt een verrassende keuze met de Switch. De producent heeft namelijk besloten de nieuwe console te voorzien van een oude doch beproefde processor. De Nvidia Tegra-soc in de Nintendo Switch gaat gebruikmaken van een gpu op basis van de Maxwell-architectuur.

Nintendo wilde niet wachten totdat Nvidia een Tegra-chip met Pascal-gpu klaar had voor mobiele apparaten, zeggen de bronnen tegen VentureBeat. Volgens VentureBeat wil Nintendo zo snel mogelijk de Wii U vervangen en niet het risico lopen dat concurrenten met de primeur van een draagbare console aan de haal gaan.

Ga op vrijdag 13 januari om 5.00 uur naar www.nintendoswitch.nl en ontdek de nieuwe details over de Nintendo Switch.

[gv data=”YA3NqiOFekk”][/gv]

Thuis kun je de Nintendo Switch in de Nintendo Switch-houder zetten, waarmee je het systeem op de tv kunt aansluiten. Zo kun je samen met je vrienden en familie in je woonkamer spelen. Zodra je de Nintendo Switch uit de houder haalt, wordt de handheldstijl automatisch ingeschakeld. De geweldige game-ervaring die je thuis beleefde, kun je dan onderweg voortzetten. De Nintendo Switch is voorzien van een helder HD-beeldscherm. Hiermee kun je de game-ervaring die je gewend bent van spelsystemen voor thuis ook beleven in het park, in de trein, in de auto of bij een vriend thuis.

Hier vind je nog meer info over de Switch. Als je van klassiek houdt, check dan eens dit verhaal over de Nintendo Classic.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *