Is de releasedatum van de beruchte Apple AirPods gelekt?

apple airpods release
Het verhaal van de nu al spraakmakende oordoppen krijgt een vervolg.

Dat wij de Apple AirPods niet zo serieus nemen, is geen geheim. De release van het speeltje stond officieel gepland voor oktober, maar dat kwam blijkbaar iets te vroeg voor de peperdure oortjes. Uit een bericht van onze oosterburen blijkt volgende week dan toch echt D-Day te zijn.

Vanaf 18 november moeten de Apple AirPods eindelijk klaarliggen in de winkels. Bij Conrad, de winkel waar navraag is gedaan, zijn de draadloze oordoppen dan voor 210 euro te koop. Dat is nóg hoger dan de adviesprijs die gecommuniceerd werd bij de officiële release.

Hoewel de medewerker van Conrad ervan overtuigd is dat de release volgende week plaatsvindt, blijft de website van het bedrijf claimen dat de Apple AirPods pas over 7(!) weken verscheept worden. Daarmee zou het product pas na de feestdagen beschikbaar zijn voor de consument.

Of de dure oordoppen van Apple echt voet aan de grond weten te zetten, is nog maar afwachten. Tot aan de release vermaken wij ons in ieder geval kostelijk met de grappige reacties op de Apple AirPods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *