Is de Samsung Galaxy Note 10+ 5G makkelijk te repareren?

Auteur: , Geen reacties
Is de Samsung Galaxy Note 10+ 5G makkelijk te repareren?

Het antwoord laat zich raden.

Van moderne apparaten van high-end merken hoef je eigenlijk niet meer te verwachten dat ze eenvoudig te repareren zijn. Fabrikanten proppen de toestellen vol gevoelige technologie dat zelf gaan knutselen bijna geen zin meer heeft. De gloednieuwe Samsung Galaxy Note 10 is daar geen uitzondering op.

Het team van iFixit heeft het topmodel uit elkaar gehaald. Het gaat hier om de Galaxy Note 10+ 5G. Men kwam erachter dat Samsung de smartphone zeer complex in elkaar heeft gezet. Complex als in; moeilijk te repareren. Zo zit het moederbord van de smartphone bovenop de helft van de telefoon. Probeer daar maar eens omheen te komen zonder iets te slopen. Onder andere de toegang tot de batterij wordt zo erg lastig gemaakt. Het vervangen van onderdelen is daardoor in diverse gevallen onmogelijk.

De reparatiescore van iFixit komt uit van 3 van de 10. Het advies is dan ook om je Galaxy Note 10 (Plus) bij een reparateur te brengen mocht er iets mis zijn, of je moet twee rechterhanden hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-paginaEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).