Is deze nieuwe feature op Instagram een verbetering?

Auteur: , 2 Reacties
Instagram

Je kunt het jezelf afvragen.

Regelmatig voorziet Instagram de mobiele applicatie van updates. Deze updates brengen vernieuwingen met zich mee waar niet iedereen op zit te wachten. Toch denken de makers dat de applicatie er beter op wordt.

Lees ook: zo nep is Instagram

Een kersverse update brengt een feature waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Instagram gaat namelijk suggesties geven welke emoties je kunt posten als reactie. Gebruikers kunnen met één klik op de knop een emoji-reactie posten. Zo kan het gebeuren dat er amper originele reacties onder een post komen, maar wel een zee aan emoji’s van verschillende gebruikers. Het ziet er ontzettend vrolijk uit, dat zeker, maar wat de toegevoegde waarde is aan je post?

Instagram heeft deze functie sinds mei getest. Nu is de feature echter publiekelijk uitgerold op zowel Android als iOS. Het kan even duren voordat ook Instagram op jouw smartphone emoji’s suggereert, echter krijg je vermoedelijk deze update dan in de loop van deze week te zien.

De suggesties worden alleen weergegeven bij een post op het sociale platform. Tijdens het chatten of het reageren op een story komen geen emoji’s als voorgeblaft idee op je beeldscherm.2 reacties

Ze zouden beter de online webversie mogelijkheid geven tot chatten, net zoals je dit ook kan met web.whatsapp.com of messenger.com
ze zouden beter een online versie van de chatfunctie op hun website zetten, net zoals je bij whatsapp of bij messenger ook kan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).