Is dit Android toestel de goedkoopste smartphone ooit?

LG smartphone
Voor als je nog op zoekt was naar een goedkoop cadeautje voor Sinterklaas.

De Amerikaanse winkelketen Walmart komt met een nieuwe stunt. Ze bieden deze LG telefoon aan voor 10 dollar. Bizar goedkoop, maar wat krijg je hiervoor? Nou, niet heel erg veel natuurlijk.

Wellicht leuk om cadeau te doen aan je schoonmoeder, de LG Handset smartphones. Hij komt in twee smaakjes en beschikt over behoorlijk verouderde specs. Het ding draait op Android 4.4 en heeft geen selfiecamera (opnieuw, een pluspunt voor je schoonmoeder). Het schermpje is 3.8-inch groot met een resolutie van 480×320. De camera aan de achterkant telt 3 megapixels. De telefoon heeft 4GB aan vrije opslag, door een standaard geleverde micro SD kaart. Het RAM geheugen wordt niet eens vermeld.

Walmart is momenteel de goedkoopste aanbieder van de smartphone. Zo wordt hetzelfde toestel aangeboden op Amazon voor dik 50 dollar. Door de stunt is de telefoon momenteel even niet te koop in de webshop van Walmart.

Nog geen reacties

  1. hmm ziet er goed uit, misschien straks even langs walmart rijden. Het is overigens wel prepaid dus neem aan dat er een simlock op zit.
    Zit ook enkel 3g op, is hopen dat het werkt in NL op de netwerken aldaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *