Is dit dan de 9,7 inch Samsung Galaxy Tab S2?

9,7 inch Samsung Galaxy Tab S2
In een wereld vol vaardige Photoshoppers moet je altijd een slag om de arm houden, maar het zou zomaar kunnen zijn dat we hier naar de eerste afbeelding van de 9,7 inch versie van de Samsung Galaxy Tab S2 kijken.

Op de afbeelding afkomstig van OnLeaks zien we een 9,7 inch tablet met een beeldschermverhouding van 4:3. De tablet is stijlvol vormgegeven met een metalen rand en beschikt over een fysieke homebutton. Door de beeldverhouding van 4:3 zal de resolutie omlaag gaan (t.o.v. 16:9 of 16:10), maar volgens de geruchten wordt wel gewoon gebruik gemaakt van een amoled display.

Geruchten kunnen hardnekkig zijn, maar ook zeer vluchtig, dus waar we eerder nog rekening hielden met een 8,4 en 10,5 inch tablet, zijn deze maten nu iets bijgesteld. Naast de 9,7 inch met een gewicht van zo’n 400 gram komt er ook nog een 8 inch versie met een gewicht van zo’n 2,5 ons. Of ze dunner worden dan de iPad Air 2 moet nog worden bezien.

De tablets zullen worden uitgerust met Samsung’s 64-bit Exynos 5433 of Exynos 7420-processor. Verder 3GB aan werkgeheugen, 32GB opslaggeheugen middels microSD en zaken als WiFi, Bluetooth, microUSB ontbreken niet. Daarnaast een 2.1 (front) en 8 (back) megapixel camera.

We verwachten dat Samsung het nieuwe duo in juni zal aankondigen. To be continued…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *