Is dit dan die veelbesproken gouden iPhone? [updated]

Gouden iPhone
Apple en gouden iPhones. Dit schijnt dus gewoon te gaan gebeuren.

Er barstte dit weekeinde een gigantische geruchtenregen los toen analist Ming-Chi Kuo van KGI claoimde dat met in Cupertino zal afwijken van de gebruikelijke zwarte en witte iPhone-kleuren. Voor de iPhone 5S – die naar verluidt op 10 september wordt aangekondigd – staat de favoriete kleur van menig Rus danwel Chinees op stapel: goud! Geen fel glimgoud, maar iets lichtere en mattige champagnetint.

MacBoutic heeft deze foto’s van de buitenkant van een iPhone 5(S) onthuld. De goudtint zou volgens experts gemaakt worden door de aluminium behuizing te anodiseren.

Of deze afbeeldingen legit zijn, daar steken wij onze hand niet voor in het vuur, maar de komst van het gouden iPhone-tijdperk lijkt zeker te zijn. Techcrunch-analist MG Siegler somde de geruchten op en staaft de komst met info die hij van zijn bronnen heeft gekregen en kan daar maar één conclusie aan verbinden: ja, er komt een gouden iPhone.

iKitch anyone?

UPDATE: Het techblog van de Wall Street Journal zegt het nu ook: er komt een bijna-gouden-of-eigenlijk-meer-champagnekleur-achtige iPhone.

Gouden iPhone

Gouden iPhone

Gouden iPhone

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *