Is dit de compacte 12-inch Macbook Air?

Macbook-Air-Gelekt
Op gelekte foto’s zou de nieuwe Macbook Air te zien zijn, die zoals verwacht een stuk kleiner en compact is dan het vorige model.

De Chinese website ifarn.com, een website die eerder al betrouwbare informatie publiceerde ten tijde van de iPhone 6. Er waren al langer geruchten dat de nieuwe Macbook Air van Apple een stuk dunner zou worden, en deze eerste foto’s onderstrepen dit gerucht. Zo zien we op onderstaande foto de Macbook Air naast een iPad Air 2. Wat blijkt: de Macbook lijkt nauwelijks dikker.

Macbook-Air-Naast-iPad

Kleiner dan 11-inch model
Ondanks dat de Macbook een 12-inch scherm heeft, wordt de nieuwe Macbook Air kleiner dan het huidige 11-inch exemplaar. Apple krijgt dit voor elkaar door de randen rondom het scherm een stuk kleiner te maken, zodat er automatisch een kleinere Macbook ontstaat. Op onderstaande foto kun je het nieuwe 12-inch model op een 13-inch Macbook zien liggen.

Dit kleinere design zorgt er ook voor dat het toetsenbord bijna heel de breedte van de onderkant in beslag neemt. Wat het design betreft lijkt het erop dat het Apple logo op de achterkant van de nieuwe Macbook Air niet meer oplicht, omdat er geen wit maar een zwart appeltje op de achterkant te vinden is.

Macbook-Air-Op-13-Inch

Nog geen reacties

  1. Als de batterijduur nog beter is dan die van het huidige 13 inch model -en dat zit er dik in met de nieuwe broadwell processoren- dan wordt het in combinatie met het nieuwe dunnere design, slim bezel en retina display een regelrechte wannahave!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *