Is dit de dikste Xbox One X ooit?!

Badass 2.0
Gears-fans opgelet, deze moet je hebben!

Het is geen geheim dat Sony met de PlayStation verreweg de meeste geweldige exclusives heeft (denk aan Gran Turismo, God of War en Uncharted), maar Microsoft heeft ook een paar pareltjes in huis. Naast Halo en Forza kan de Amerikaanse console Gears of War tot exclusieve topseries rekenen en laat die laatste nou net de inspiratie zijn voor wat wel de tofste Xbox One X ooit moet zijn.

Ter ere van de lancering van Gears 5, het zesde deel in de Gears of War-serie, komt Microsoft met een badass exclusieve Xbox One X. De Xbox One X Gears 5 Limited Edition-bundel is een ‘gewone’ Xbox One X van 1TB met speciale opdruk, een custom controller en uiteraard Gears 5.

Het design sluit daarbij perfect aan bij het thema van Gears 5; waar de games uit de Gears of War-serie zich doorgaans op zweterige, industriële plekken afspelen gaat Gears 5 naar ijskoude ijsvlaktes.

[gv data=”K7UtScmeWJ0″][/gv]

Dat zie je terug in de Gears 5 Limited Edition-bundel. De iconische schedel, het logo van Gears of War, is niet meer rood, maar zwart-wit en verzonken onder ijs. Ook de controller is ijzig, grijs met een kleine blauwe toets onder de pookjes. Beter dan de voorgaande speciale edition van Gears, want die was wel heel erg rood.

Alsof een prachtige Xbox One X en de nieuwe Gears 5 nog niet genoeg zijn, krijg je er ook Gears of War Ultimate Edition I, Gears of War 2, 3 en 4 bij. Wie helemaal zijn oorlogsuitrusting (woordgrapje op ‘Gears of War’ haha) wil matchen met de games kan ook nog een controllerdock met hetzelfde design kopen voor (waarschijnlijk) €49,99.

De Gears 5-bundel is nu te pre-orderen voor €499,99. Dat is een koopje vergeleken met alle andere 1TB-bundels, die óók €499,99 kosten. Daarvoor krijg je daarentegen normaal een gewone Xbox One X, een gewone controller en één game.

Gears 5 komt op 10 september uit voor PC en Xbox.

Lees ook: Xbox Project Scarlett: deze games kun je verwachten!

Foto @Microsoft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *