Is dit de Geekbench benchmark van de Samsung Galaxy S11 5G?

Prachtige Galaxy S11
Als we de specificaties bestuderen hopen we dat dit niet waar blijkt te zijn.

Nadat we eerder al renders van de Samsung Galaxy S11 en S11e voorbij zagen komen is het nu de beurt aan informatie over de Samsung Galaxy S11 5G. Deze keer geen plaatjes of render-fantasieën maar, als we de insiders mogen geloven, een keiharde benchmark met technische gegevens. Volgens hen is namelijk deze benchmark, die vanmorgen op Geekbench gepubliceerd werd, de benchmark van de Samsung Galaxy S11 5G. Een blik op de specificaties doet ons hopen dat men er flink naast zit. Kijk zelf maar.

geekbench-benchmark-samsung-galaxy-s11-5g

Bron en hele benchmark: Geekbench.com

Daar waar de genoemde processor (naar verwachting in het westen vervangen door de Snapdragon 865) nog gelijke tred houdt met concurrent iPhone 11 is dat voor de andere specificaties niet gezegd. Zo zijn de prestaties (447 bij single-core en 2.326 voor multi-core) pover in vergelijking met concurrent iPhone 11. Zij scoorden namelijk eerder 1.333 (single core) en 3.251 (multicore) in dezelfde test. Ook de eigen Samsung Galaxy Note 10 zette met 736 (single core) en 2.691 (multi core) een betere prestatie neer dan deze Geekbench. Eerder werd al bekend dat de Samsung Galaxy S11 5G voorzien zal gaan worden van 25W-snellaadtechniek. Dit is weliswaar een verbetering ten opzichte van de 15W-techniek die je op de Samsung Galaxy 10S ziet, maar weer een stuk minder wanneer je het vergelijkt met de Samsung Galaxy Note 10+, waar een snellaad-techniek van 45W ingebouwd is.

Nu zou het kunnen dat Samsung in de software nog wat ‘killers’ heeft verwerkt die de prestaties een boost geven. Anders kunnen de (potentiële) gebruikers ondanks de 5G-connectiviteit toch niet tevreden zijn.

Bron: The Inquirer

4 reacties

 1. Geekbench scores slaan nergens op en zeggen helemaal niets over de prestaties van een smarpthone.

  De Apple processoren zijn in geekbench tests sneller dan de snapdragon/exyonos in de Galaxy’s, maar als je de laatste iphone en Galaxy naast elkaar legt in praktijktests zie je dat de Galaxy’s in 9 van de 10 gevallen sneller zijn.

  https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note10_handily_defeats_apple_iphone_xs_max_in_a_speed_test-news-38959.php

  Zo zijn er …tig hands-on test op YT te vinden die exact hetzelfde uitwijzen.

 2. Goed opletten met de Samsung model nummers !

  S11 25W laadtechniek ?? Ja dus ?
  De Note 10 (en dus NIET de 10+ versie !!) heeft ook geen 45W laadfunctie.

  Kortom, de S11+ en daarna de N11+ zullen dat minimaal wellicht hebben.
  De S11 wordt de instapper, De S11E de Budget versie en de S11+ zal de Bigboy worden.

 3. Vals lek. Gaat natuurlijk nooit gebeuren dat een nieuwere chip zoveel slechter scoort dan de Note 10. Of de test klopt niet, of het is niet het juiste toestel. Lang verhaal kort, in de praktijk zal het gewoon weer een beest zijn en waarschijnlijk zelfs sneller zijn dan de iPhone 11. Net zoals de Note 10 dat in sommige tests al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *