telefoon merken

Is dit de goedkoopste smartphone met 48 MP camera?

Als je minder hoge eisen stelt ben je nog goedkoper uit bij dit verrassende merk.

Tijdens de CES 2020 houden grote merken allerlei presentaties, maar ook de nieuwste gadgets en budgetmodellen vinden een plaats. Vanmiddag zagen we een verrassing van smartphone-producent Alcatel. Zij presenteerde drie zeer voordelige smartphones. Wij zetten ze op een rij.

Alcatel 3L

De ‘duurste’ in de serie is de Alcatel 3L. Deze smartphone en op de markt en heeft een scherm van 6,2 inch en liefst 3 camera’s aan de achterkant. De 48 MP hoofdcamera wordt ondersteund door een 5 MP groothoeklens en 2 MP Macro-camera.

Verder beschik je met 4 GB RAM werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit ook over de ruimte om jouw creaties op te slaan. Prijs? € 137,-. Hiermee duikt zij onder de eerdere prijsvechter voor deze camera-setting, de Xiaomi Redmi 8T.

Alcatel 1S

Mocht je iets minder kieskeurig zijn over de camera dan kun je ook kiezen voor de Alcatel 1S. Ook bij dit model krijg je 3 camera’s. De 5 MP groothoeklens en 2 MP Macro-camera ondersteunen in dit geval echter een 13 MP hoofdcamera.

Ook dit toestel beschikt over een beeldscherm van 6,2 inch (HD+). Het uiterlijk verraadt de prijs niet en bovendien is Android beschikbaar. Voor € 99,- wellicht het proberen waard?

Alcatel 1B

Als budgetmodel onder de budgetmodellen presenteerde Alcatel ook de Alcatel 1B. Met Android 10 GO (al kan een update even duren), een beeldscherm van 5,5 inch, 2 GB RAM opslagcapaciteit en een enkele camera van 8 MP moet je niet te veel eisen aan dit toestel stellen.

Het voordeel is dat de 3000 mAh-batterij je met deze specificaties met gemak door de dag helpt. Overigens, wat valt er meer te eisen voor een prijs van € 79,-?

Bron: Techradar.com

Foto: Alcatel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *