Is dit de HTC One A9?


De telefoon die HTC moet gaan redden is de One A9. Er zijn wat plaatjes opgedoken die heel goed die telefoon zouden kunnen zijn.

Wat HTC allemaal doet met zijn namen is raadselachtig. Van de HTC One S, X enzovoorts werd het M7, toen kwam de M8 (war je nog “mate” van maatje in zou kunnen lezen) daarna de M9, maar nu is het weer A9. Jaja.

Onleaks zit er vaak goed bij met het onthullen van telefoons die nog niet onthuld zijn. Dus dit zouden de echte plaatjes kunnen zijn. De telefoon ziet er wat gewoontjes uit en de speakers zijn verplaats naar de zijkanten van de telefoon in plaats van op de voorkant. Verder zit er weer een gat voor een micro-sdkaart op.

Echt veel details zijn er niet te zien op de foto’s maar het ziet er in ieder geval uit alsof er een gewone micro USB-poort op zit en nog geen USB type-c. Eerder lekte al uit dat de Ones een amoled-scherm krijgen van 5-inch groot draaiende op een Snapdragon 617 processor. Het scherm krijgt een resolutie van 1920×1080 pixels. Data sla je op met een geheugen van 16GB waarbij de krachten verdeeld worden over 2GB aan RAM geheugen. De camera aan de achterkant heeft 13 megapixels. Selfies neem je met een 4-ultrapixel camera aan de voorzijde.

De onthulling wordt verwacht op 20 oktober en dat betekent dat je de telefoon nog dit jaar in de winkel gaat zien.




3 reacties

  1. Er komen op dit moment zoveel concurrerende toestellen uit China op de markt, dat HTC zich niet langer meer kan onderscheiden, behalve dan in negatieve zin, namelijk vanwege een veel te hoge prijs.

    Ik zie HTC als volgende in lijn voor the way of the dodo, Nokia en Blackberry achterna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *