Is dit de HTC One M9, inclusief specificaties?

HTC-One-M9
Oeps: een Duitse webshop heeft zojuist zowel het uiterlijk als de specificaties van een nog onaangekondigde HTC smartphone onthuld.

De website Cyberport.de verwijderde de webpagina snel weer, maar toen was het al te laat. Tal van websites hadden de afbeeldingen en informatie al overgenomen, zodat het nu niet meer van het internet te wissen is.

Specificaties
De opvolger van de HTC One M8 heeft een 5-inch display, van 1920 bij 1080 pixels. Fotografen kunnen hun lol op met de 20 megapixel camera op de achterkant en de 4 Ultrapixel camera op de voorkant. Het enige nadeel van deze indrukwekkende camera is de kleine bult die ontstaat om de lens heen, wat een vlakke achterkant in de weg staat.

HTC-M9

In de One M8 is een Snapdragon 810 octacore-processor aanwezig, 3GB werkgeheugen, 32GB interne opslag en een accu van 2900 mAh. Het toestel draait op Android 5.0, met de aanpassingen van HTC’s eigen Sense 7.0. De smartphone verschijnt in de kleuren Gun Metal Grey en Gold on Silver.

Twijfels
Volgens de webshop zal een los toestel in Duitsland 749 euro kosten, een Nederlandse prijs is nog niet bekend. Op 1 maart onthult HTC de One M9 officieel tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Hoewel de info er geloofwaardig uitziet, is het verstandig om nog even een slag om de arm te houden. Verschillende experts stellen dat de webshop een aantal renders online heeft gezet die nog niet het uiteindelijke ontwerp tonen. Even afwachten dus.

HTC-M9

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *