Is dit de kleinste telefoonoplader ooit?

CulCharge oplader
Een oplader die kleiner is dan je pink en ook nog eens aan je sleutelbos kan.

Het bedrijfje CulCharge uit Slowakije heeft deze extreem kleine (en handige) oplader bedacht, maar zoekt nog wel geld om het ding in productie te nemen. Via Indiegogo proberen ze $15.000 bijeen te sprokkelen, ze zijn inmiddels al halverwege met nog ruim een maand te gaan.

De oplader is ook nog eens flexibel (180 graden) en komt in 3 versies: lightning connenctor, 30-pin en mini-USB. Voor zo’n beetje elke moderne smartphone is er dus wel een versie. En de prijs van dit handige ding? Slechts $8! Dat is natuurlijk peanuts.

Totdat we overal draadloos kunnen opladen lijkt mij dit een prima oplossing.

[gv data=”l6Nr19pw5cQ”][/gv]

Nog geen reacties

    • @dotternetta: Het idee is, dat iedereen dit gewoon aan zijn sleutelbos of bij het zakje van z’n smartphone kan steken. Vrouwen kunnen kabels wel in hun tas steken, maar mannen kunnen moeilijk een kabel in hun broekzak gaan moffelen.

      Heb bv een heel klein pennetje en usb stick van 16 gig aan m’n sleutelbos hangen, maar moesten de sticks nog zo groot zijn als pakweg 5 jaar geleden, zou ik dat zelf niet overwegen om mee te nemen. Het is de grootte die me nu overtuigd heeft om dit toch aan m’n sleutelbos te hangen, en bovenstaande uitvinding zou voor mij meer dan welkom zijn.

  1. Ik hoop dat ze microUSB gebruiken, anders kan ik enkel men go pro ermee opladen 😛

    Op de site zie ik ook micro usb staan, maar is zo een kort kabeltje net niet onhandig, ik had vroeger ook een mini kabeltje bij men nokia, heb dit nooit gebruikt omdat je tijdens het opladen je toestel niet meer kan vastnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *