Is dit de meest enge Escape Room ooit?

Is dit de meest enge Escape Room ooit?
Je moet het maar durven.

Proberen te ontsnappen uit een Escape Room. Horror komt opeens heel dichtbij en laat je hart sneller kloppen dan ooit tevoren. Je moet er goed tegen kunnen. Vaak genoeg hoor je verhalen van mensen die zich na afloop ziek voelen van angst of flauwvallen tijdens het avontuur.

Mensen met stalen ballen moet de nieuwe SAW Escape Room gaan proberen. In entertainment-stad Las Vegas gaat later deze week deze nieuwe attractie open. Uiteraard geïnspireerd op de horrorfilm, moeten bezoekers proberen te ontsnappen uit de enge Escape Room.

De SAW Escape Room zal bij fans ongetwijfeld op de bucket list komen te staan. Het wordt namelijk de grootste Escape Room ter wereld. Even vergeet je dat op de aarde bent. Even vergeet je dat je in de realiteit bent. Op dat moment draait het maar om één ding: hoe kom ik hier zonder kleerscheuren uit?

De attractie heet ‘The Official SAW Escape Experience’ en bestaat uit een compleet slachthuis. Bezoekers moeten vallen zien te omzeilen en puzzels oplossen. Teamwork is hier essentieel. De grote opening is op 26 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *