Is dit de nieuwe 4,5 inch HTC One Mini?

HTC One Mini
De nieuwe topper van HTC krijgt een klein broertje, dat staat vast. We hebben mogelijk alvast het eerste beeld van de telefoon te pakken.

Bye bye dubbele camera

Deze render, verschenen op het Chinese Weibo, laat een compacte telefoon zien die aan de achterkant over één camera beschikt. De reguliere HTC One staat juist bekend om zijn dubbele camera, waarmee een blurr-effect gecreëerd kan worden en de scherpte achteraf is aan te passen. Bij de Mini-variant stappen de Taiwanezen daar dus vanaf en kiezen ze voor een reguliere 13 megapixel sensor. Aan de voorkant zou de 5 megapixel camera wel zijn behouden.

Unibody

Op de foto is verder te zien dat de telefoon, net als de One (M8), meer afgeronde hoeken heeft. De metalen unibody behuizing lijkt ook weer van de partij (ietwat lastig te zien omdat er een hoesje omheen zit), evenals de dubbele speakers aan de voorkant. Verder heeft de telefoon onscreen knoppen, in tegenstelling tot de vorige HTC One Mini.

Het scherm zou 4,5 inch groot zijn -0,2 inch meer dan zijn voorganger- en beschikken over een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De processorkracht wordt verzorgd door eem 1,7 GHz Qualcomm Snapdragon 400, die ongeveer gelijk is aan de processor in de Moto G.

Volgens Cnet wordt de telefoon deze maand nog gepresenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *