Is dit de nieuwe iPad met randloos design?

Auteur: , 4 Reacties
iPad zonder bezels

De iPad ziet er alweer een paar jaar vrijwel hetzelfde uit. Tijd om het design op te schop te nemen?

Randloos is de trend, dus Apple zou van plan zijn ook de bezels van de iPad een stuk dunner te maken. Dat maakt de tablet niet per se kleiner, maar het scherm wél groter, dus dat kunnen we alleen maar toejuichen. Officieel weten we nog niet hoe de nieuwe iPad eruit zou gaan zien, maar iDropNews heeft alvast een ontwerp gemaakt.

iPad zonder bezels

Laten we vooropstellen: de bezelloze iPad ziet er echt goed uit. Maar… Hoe ga je zo’n tablet vasthouden als je nergens ruimte hebt voor je vingers? Een telefoon als de iPhone X kun je makkelijk in één hand vastpakken, maar met een tablet is dat toch wat lastiger. Is deze rand wat jullie betreft groot genoeg of gaat het problemen opleveren?4 reacties

Rendering, fiction, de waarheid, het maakt allemaal NIKS uit !
Waarom ? Zolang Apple IOS blijft gebruiken heb je geen ruk aan al dat extra screen estate.
Hebben we ook gezien bij de 12 inch Pro versie de Ipad.
Een mega scherm met nog steeds net zoveel icons als op een Ipad 1 op het scherm, kortom je kunt er vrij weinig mee. Natuurlijk als je gaat tekenen en met name displayen dan is minder bezel mooi maar zolang IOS niks doet met extra ruimte en/of resolutie dan kan je er in de praktijk weinig mee,
Kijk naar de X, mooi voorbeeld. Levert weinig winst op nu want veel apps zijn niet optimized, veel scherm bugs en in landscape houd je een Iphone 7 over.
Gaan geruchten dat de nieuwe iPad ook die face-ID functie krijgt, dus ‘randloos’ wordt ie dan denk ik niet :)
@jamesbond007: Ze noemen de Iphone X ook randloos … Zit duidelijk een zwarte rand omheen en de duidelijke inkeping.
@turbobrick: hoe zou jij de horns oplossen dan ? Je moet speaker en sensors nu eenmaal kwijt.

En die “rand” … zelfde als in het stuk over de ipad .. hoe hou je hem vast is de vraag … veel gehoorde klacht bij de echt randloze S7 en S8 ( allen randloos aan zijkanten natuurlijk )

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).