Is dit de nieuwe iPhone 5se?

Ontwerptekeningen iPhone 5se gelektEr doen veel geruchten de ronde over de aankomende iPhone 5se, maar als de volgende tekeningen de ‘real deal’ zijn, dan heeft de smartphone veel weg van de iPhone 6.

Het is niet de eerste keer dat er ontwerptekeningen van het toestel uitlekken. De tekeningen zijn de wereld ingeslingerd door Steve Hemmerstoffer van OnLeaks. Volgens hem zijn de tekeningen afkomstig van iemand die nauw betrokken is bij het ontwerpproces van Apple. Het gaat hier om twee verschillende tekeningen, waarbij in het latere ontwerp (rechts) de flitser is aangepast qua vorm.

Het toestel zou veel weghebben van de huidige iPhone 6, maar neemt daarentegen ook een aantal kenmerken van de iPhone 5 over. De vergrendelknop zou bijvoorbeeld weer verplaatst zijn naar de bovenkant, zoals we dat kennen van de iPhone 5. Naar verluidt wordt de iPhone 5se uitgerust met een A9-chip en TouchID.

De kans is groot dat de iPhone 5se op 15 maart gepresenteerd wordt, waarna ze drie dagen later in de winkel liggen.

3 reacties

  1. Waarom zouden ze het vernoemen naar een 5 serie? En op 15 maart? Spannend! Dan lees ik wel 2 pagina’s vol hier wanneer ik 16 maart terug bent van de cebit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *