Is dit de nieuwe Sony Xperia Z1?

Is dit de nieuwe Sony Xperia Z1?
Er zijn foto’s opgedoken waarop waarschijnlijk de nieuwe Xperia Z1 staat afgebeeld. Wat is er bekend over het nieuwe vlaggenschip van Sony?

De foto’s zijn online gezet door iemand die beweert dat dit het prototype van de nieuwe Xperia Z1 smartphone is. We zien een 5,2 inch scherm, dunne(re) schermranden, een USB-poort, een sim-tray en een ingang voor de micro SD-kaart.

Het afgebeelde toestel werkt nog op Android 4.3 en heeft volgens de bezitter nog veel last van crashes. Naar alle waarschijnlijkheid zal de opvolger van de Xperia Z1 op Android 4.4 gaan draaien en krijgt de smartphone een voor Sony nieuwe interface. Over de releasedatum is nog niets bekend.

[lg_folder folder=”Sony/0_Gelekt/Sony_Xperia_Z1/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik begrijp niet zo goed waarom Sony elke 5 maanden een high-end smartphone de wereld in poept.

    Samsung, Apple en in mindere maten Htc bewijzen toch wel dat 1x per jaar een nieuw highend toestel uitbrengen beter werkt.

  2. Ik vind Samsung niet echt een goed voorbeeld. Nu al een S5 in de pijplijn, de S3 zit nog in het 2 jaar garantie/service gebied, en niet eens fatsoenlijk de 4.4 android kunnen uitrollen op de S3.
    Nee, ik denk dat elk jaar een nieuw toestel niet beter is. Maar aangezien elk jaar een nieuw toestel toch blijft verkopen, zal ik de enige zijn die hier een probleem van maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *