Is dit de OnePlus 2 Mini?

OnePlus 2 Mini
In wezen is de OnePlus X al een kleinere (en wat tragere) versie van de OnePlus 2, maar nu lijkt het erop dat er ook een officiĆ«le mini-versie van de OnePlus 2 op de markt gaat komen – met even indrukwekkende specs.

In de database van benchmark-app GFXBench zijn foto’s en specs opgedoken van de OnePlus 2 mini, een tot nu toe onbekend toestel. Dat meldt de site Techtastic.nl. Volgens de info in de app zou hij beschiken over een 4,6 of 4,7 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (468 pixels per inch). De OnePlus 2 is een stuk groter: deze heeft een 5,5 inch scherm (en 1080p-resolutie). De rest van de specs van de mini zijn exact hetzelfde als bij de 2: een Qualcomm Snapdragon 810-chip van Qualcomm met 64GB opslag en 4GB werkgeheugen, 13 MP-camera aan de achterkant en 5MP aan de voorkant, en ondersteuning voor 4K-video. NFC-ondersteuning en vingerafdrukscanner ontbreken, net als bij de OnePlus 2.

Het zou een interessante ontwikkeling zijn: een mini-versie die exact hetzelfde is als de normale versie, in plaats van de plussize-versies bij de iPhone. Wanneer de OnePlus 2 Mini wordt aangekondigd is onduidelijk.

2 reacties

  1. Dat de OnePlus X een tragere versie zou zijn als de OnePlus 2, is volgens mij alleen merkbaar in de benchmarks. (Kuch…) Daarbij, als je puur naar de specs kijkt, dan is de OnePlus X eigenlijk de compacte versie van de OnePlus One.

    Ik gebruik de OnePlus X nu twee weken en ben er zeer goed over te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *