Is dit dé oplossing voor je overvolle iPhone?

Auteur: , 3 Reacties
Is dit dé oplossing voor je overvolle iPhone?

Het is een van de meest gehoorde klachten als Apple een nieuwe iPhone introduceert: wanneer gaat de opslagruimte van het instapmodel omhoog?

Sandisk hoopt die vraag overbodig te maken met de iXpand Flash Drive. Heb je een iDevice met Lightning-poort, dan plug je de flash drive in en opent de bijbehorende app automatisch. Dat is ideaal, want binnen deze app is het mogelijk om foto’s en video’s te maken, die vervolgens direct op de Flash Drive opgeslagen worden. Zo breid je je opslagruimte niet alleen uit, maar bespaar je ook ruimte op je iPhone of iPad.

Is dit dé oplossing voor je overvolle iPhone?

Sandisk heeft ook een muziekspeler ingebouwd, dus gooi je de iXpand Flash Drive liever vol muziek, dan kun je alle nummers terugluisteren. Ook handig: je kunt instellen dat de app automatisch een back-up maakt van de mediabestanden en contacten op je telefoon. Versleuteld en wel, want je kunt een wachtwoord instellen en de opslag is voorzien van encryptie.

De iXpand Flash Drive heeft niet alleen een Lightning-poort, maar ook een USB 3.0-aansluiting om de opslag via een pc of Mac te kunnen benaderen. De flash drive is verkrijgbaar met 16, 32, 64 of 128 GB opslagruimte en kost tussen de 44,99 en 119,99 euro.3 reacties

*Proest* hahaha, geweldig! Die geef ik mijn buurvrouw kado (hardnekkige apple fangirl)
@dotternetta: vind je je buurvrouw zo aardig? :D

OT: Ik gebruik zelf een Micro-SD adaptertje van Photofast…een stuk goedkoper als je 128GB of meer geheugen wilt. Kaartje erin en klaar!

o.a. hier te krijgen
https://www.kloegcom.nl/photofast-lightning-microsd-kaartlezer-cr-8800
http://www.cameranu.nl/nl/search?sort=relevance&q=cr-8800
@devis: ik bedoel eigenlijk dat het belachelijk is dat zo’n “high-end” telefoontje niet meer onboard geheugen heeft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).