Is dit de opvolger van de Amazon Kindle Fire HD?

Auteur: , Geen reacties
Opvolger Amazon Kindle Fire HD

Hoewel wij in Nederland pas korte tijd kunnen genieten van de Kindle Fire HD-tablet van Amazon, lijkt het Amerikaans e-commercebedrijf alweer bezig te zijn met een volgende generatie.

Dat blijkt uit foto’s die de weblog BGR vandaag online heeft gezet. Hoewel er op de foto’s alleen een 7-inch variant is te bezichtigen, meldt de website dat er ook een 8,9-inch versie zal verschijnen. Bij de huidige versie is dit ook het geval. De nieuwe tablets zouden de toepasselijke naam Kindle Fire HD 2 dragen.

De nieuwe Amazon-tablet zou een Snapdragon 800-soc processor met 2GHz krijgen, een werkgeheugen van 2GB RAM en intern geheugen van 16, 32 of 64GB. Het toestel moet gaan draaien op Android 4.2.2 Jelly Bean en beschikken over WiFi en optioneel mobiel data. De schermen zullen een hoge resolutie van respectievelijk 1920×1200 en 2560×1600 pixels krijgen.

Volgens BGR kunnen we de Kindle Fire HD 2 komende weken al gaan verwachten, alleen de 8,9-inch-variant zal pas later dit jaar verschijnen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).