Is dit de Samsung Galaxy Note 10? [filmpje]

Auteur: , Geen reacties
samsung-galaxy-note-10-render

Enthousiaste kijkers laten de geruchtenstroom volop draaien.

De Samsung Galaxy Note 10 is het nieuwste paradepaardje van Samsung dat naar verwachting vanaf augustus 2019 in de winkels ligt. Hoewel er nog niet veel te zien is wordt er wel veel gelekt. Zoals zo vaak gaan die ontwerpers met de gelekte geruchten aan de haal om hun eigen creativiteit erop los te laten. Inmiddels is ook voor de Samsung Galaxy Note 10 de eerste render verschenen. De reacties van de kijkers zijn overweldigend enthousiast over dit concept van DBS Designing.

Een van de meest controversiële aspecten van de render is de selfie camera op de S-pen. Volgens sommigen ideaal als spionagemateriaal en volgens andere een garantie voor gênante momenten als je hem op de verkeerde plek laat liggen. Ook opvallend is de plaatsing van liefst 4 camera’s op de achterzijde. Deze zouden gebruikt worden zoals op de Galaxy S10 5G. Daar zien we namelijk een combinatie van een 12-megapixel groothoeklens met een 16-megapixel ultra groothoeklens, 12-megapixel camera en 3D-dieptesensor.

Ook zien we het nieuwe Infinity-O AMOLED display met een gaatje in plaats van de controversiële notch. De Snapdragon 855 of eigen Exynos 9820 processor en 5G-connectiviteit mogen uiteraard niet ontbreken.

Samsung zal waarschijnlijk niet reageren en al zeker niet in dit stadium. ALs het aan de kijkers ligt kan de Samsung Galaxy Note 10 direct in productie. In ieder geval kan je beide toestellen naar verwachting in augustus online vergelijken of live bekijken.

Kies jij liever nu voor de Samsung Galaxy S10, wacht je liever op de Note 10 of zie je de hele hype aan je voorbij gaan?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).