Is dit de stevigste USB-stick ter wereld?

Ijzersterke-USB
Deze ogenschijnlijk doodgewone USB-stick is ijzersterk en kan de meest extreme situaties zonder problemen doorstaan.

De USB-drive van Green House is er eentje om te overwegen als je er echt zeker van wilt zijn dat je bestanden veilig opgeslagen blijven. Volgens de makers blijft hij functioneren, zelfs bij extreme temperaturen als -40 graden fahrenheit en 185 graden fahrenheit, omgerekend -40 graden Celcius en 85 graden Celcius.

Reparatiesysteem
De manier waarop Green House je data beschermt is best bijzonder. Zo zijn er geen laagjes isolatiemateriaal of iets dergelijks aangebracht, maar is er een geavanceerd systeem ingebouwd dat fouten detecteert en de beschadigde data automatisch repareert als het gekopieerd wordt.

Dit is gecombineerd met een systeem dat de ‘foute blocks’ in het geheugen registreert en voortaan overslaat als er nieuwe data op de stick wordt gezet. Om de drive zo lang mogelijk optimaal te laten presteren wordt de data gelijkmatig verspreid.

Prijs
Een prijs voor de USB is nog niet bekend, al zal hij slechts beschikbaar komen als 16GB variant. Met een lees- en overdracht-snelheid van 27 en 23,9 MB per seconde is het misschien niet zo’n snel exemplaar, dus dat kan de prijs wellicht ook ten goede komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *