Is dit de Stormtrooper helm uit Star Wars Episode VII?

Storm-Trooper-Episode-VII
Langzaam maar zeker komen we steeds meer te weten over de langverwachte nieuwe Star Wars film, Episode VII. Onlangs doken er online foto’s op van het nieuwe design van de Stormtrooper helm.

Het nieuwe design ziet er een stuk moderner uit dan de welbekende wit-zwarte helmen uit de oude films. Volgens website Indie Revolver (die met de uitgelekte foto’s op de proppen kwam) gaat het hier om echte concept art, voor helmen die door een bepaalde type Stormtrooper gedragen zal worden in de Star Wars-film van JJ Abrams.

Naast de concept art verscheen er later ook een foto van een daadwerkelijke prop die door een acteur gedragen zal worden. We hebben inmiddels met anonieme bronnen van anonieme bronnen te maken, dus neem het geheel met een korreltje zout, maar het model van de helm ziet er in ieder geval geloofwaardig (en tof) uit.

Stormtrooper

Geheimzinnig
Vooralsnog is Abrams erg geheimzinnig wat betreft Episode VII. Soms zien we een glimp van de set via Twitter, maar het overgrote deel van het project is nog in schaduwen gehuld. De film moet in december 2015 op het witte doek verschijnen, dus er is nog meer dan genoeg tijd voor nieuwe details om uit te lekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *