Is dit het beste draadloze toetsenbord ooit?

Auteur: , 4 Reacties
LG Rolly

Als je overal een draadloos toetsenbord met je meesleept, dan word je vast vrolijk van de LG Rolly.

Dit toetsenbord is namelijk opvouwbaar, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de toetsen. De Rolly is namelijk niet flexibel, maar rolt op in de vorm van een rechthoekige stok. Het keyboard is daarbij ongeveer net zo breed als een normaal toetsenbord, zodat je ook met grotere vingers meer dan voldoende ruimte hebt om de juiste toetsen te raken.

LG Rolly

De LG Rolly is vooral bedoeld om te gebruiken in combinatie met een smartphone of tablet en beschikt om die reden over een ingebouwde standaard. Via bluetooth kun je het toetsenbord aan maximaal twee apparaten koppelen: met een druk op de knop wissel je van het ene naar het andere device.

LG toont de Rolly volgende week op de IFA in Berlijn en zal daar ook bekendmaken wat het opvouwbare toetsenbord moet gaan kosten.4 reacties

Ik vraag mij alleen af of de nieuwe toepassing van de cursor in IOS 9 gebruikte kan worden. Of zit er een muis in….
@pruus: niet alles werkt samen met iNogwat he ;). Voor Android zal het vermoedelijk prima werken.
@Griffin: tot Android hetzelfde gaat doen, beter goed gejat. En inderdaad…iManthoughts
Een oprolbaar toetsenbord? For real? Die liggen toch ook in de grabbelbak bij de action of aldi? Wel eens waar bedraad, maar toch.

Sinds deze week heb ik een nieuwe tablet, eerst een wintron geprobeerd, toen een HP pavalion x2….. beide terug gebracht, het is (weer) een surface pro geworden. Beste tablet ooit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).