Is dit hét geheime wapen van de Galaxy Note 8?

Auteur: , 3 Reacties
Samsung in broekzak

Samsung lanceert de Galaxy Note 8 op 23 augustus, maar het bedrijf heeft nog niet alles prijs gegeven. Is dit het geheime wapen in de strijd met Apple?

Samsung zou werken aan een bluethooth-headset om te gebruiken met Bixby, zo meldt ETNews. De headset (een tegenhanger van de Airpods) zou op tijd klaar zijn voor de lancering van de Galaxy Note 8, maar Samsung heeft nog niet besloten of-ie meegeleverd zal worden of als losse accessoire in de winkels komt te liggen.

De headset is natuurlijk te gebruiken om naar muziek te luisteren en te bellen, maar het hoofddoel is het gebruik van Bixby. Daarnaast bouwt Samsung noise cancelling in, zodat je weinig tot geen last hebt van geluid in je omgeving.

Een vertegenwoordiger van Samsung bevestigde het bestaan van het product, maar wilde nog niet vertellen wat je er precies mee kunt en wanneer de lancering plaats zal vinden.3 reacties

de strijd met Apple…hadden ze die dan al niet lang gewonnen, iphones zijn mid-spec telefoons met een high-end prijs
Samsung is Apple jaren voor. Apple heeft het geluk dat iedereen die zijn smartphone als vermeend status symbool gebruikt nog een iphone koopt en iedereen die geen verstand van techniek, gebruikmogelijheden, functies denkt dat Apple de beste keuze is. Waarom? Geen idee, just because…

iPhone: geen VR, geen 360 graden camera, geen wirelss charging, geen fast charging, geen widgets, geen Knox beveiliging, xgeen super spaarstand, geen floating windows, geen multi window, geen allways on screen, geen external memory slot, geen file manager, geen mogelijkheid om elk denkbaar USB apparaat op je smartphone aan te sluiten (OTG adapter), geen Samsung Pay met MST, geen supersnelle autofocus, geen wide selfie, geen Bluetooth 5, geen DEX-achtige oplossing, geen AMOLED scherm, geen secure folder, geen PRO mode camera, geen ondersteuning van RAW mode (camera), geen themes, geen notificication LED’s, geen game recording mode, geen private mode, geen easy mode, geen NFC, geen heart rate sensor, geen blood oxygene sensor en geen autofocus front facing camera.

En dat volgt Samsung Apple? Hahhahahah… de iphone 8 kunnen ze beter de isam8 noemen met alle hardware van Samsnung die in de iphone 8 zit.
Maken we ons nog druk over welke de beste is?
Ik switch van Andoid naar apple en weer terug als ik daar zin in heb.
Het interesseert me niet wie nu eigenlijk de beste is en tegenwoordig maakt dat ook niets meer uit. Zowel de Android als de Apple telefoontjes zijn uitstekend tegenwoordig. However, ik heb dan weer niets met Samsung, ik heb al verscheidene Android toestellen gehad maar nog nooit een Samsung, persoonlijk vind ik die toestellen niet zo mooi. But he, who cares right?
Ik zie veel dingen hierboven die de iphone niet heeft maar van dat lijstje mis ik alleen de file manager ( die gebruikte ik veel op mijn nexus toestellen ). Al die gezondheid troep interesseert me niet, vr niet en al helemaal die selfie onzin. Leuk voor de pubers onder ons. Volgende toestel wordt overigens wel weer een Android alleen geen Samsung.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).