Is dit hoe de nieuwe iPhone 6 eruit komt te zien?

De iPhone 6 op basis van blauwdrukken
Na een aantal vage foto’s en uitgelekte blauwdrukken de iPhone 6 steeds dichterbij te komen.

Wij lieten eerder al uitgelekte foto’s zien van wat mogelijk de iPhone 6 zou kunnen zijn. MacRumors besloot op basis van de blauwdrukken een stapeltje renders te maken van de iPhone 6. In de blauwdrukken wordt gesproken over een schermgrootte van 4,7 inch en 5,7 inch.

Het ronde ontwerp is meteen iets dat opvalt. Daarnaast zien we dat de stand-by knop van rechts naar links is verplaatst. Andere verschillen met bijvoorbeeld de iPhone 5c is de wat meer uitstekende camera aan de achterkant en de ronde flitser.

De verschillen in grootte zijn duidelijk zichtbaar in bovenstaande foto. Hierin zien we van links naar rechts de iPhone 5s, iPhone 6 (4.7″), iPhone 6 (5.7″) en de iPad mini. Hoe de iPhone 6 er echt uit gaat zien blijft nog een gok. Maar met de eerder uitgelekte schema’s van de iPhone 5c zaten ze aardig dicht in de buurt. De iPhone 6 wordt dit najaar verwacht. (via: MacRumors)

12 reacties

  1. Vind het wel fraai eigenlijk. Heb het design van de huide iPod touch altijd mooi gevonden.
    Daar lijken ze op voort te gaan borduren.

    Ik zie een grotere iPhone graag komen.

  2. Ik weet/hoop niet dit dat het nieuwe design gaat worden. Lijkt alsof we weer terug gaan in de tijd naar de 2G, 3G en de 3GS. Daarbij is iedereen, ook mensen die Apple “haten” te spreken over hoe de iPhone in de hand ligt. Lijkt me dan ook sterk dat ze van het huidige design (sterk) zullen afwijken.

    Zelf zit ik erg te twijfelen of ik weer de overstap ga maken naar Android, met 4.4 zijn ze erg vooruit gegaan sinds de laatste keren dat ik Android gebruikte (2.3). Als dit het nieuwe ontwerp is, is de keuze snel gemaakt.

    • @famous: Wat houd je nog tegen? Het is in ieder geval vele malen uitgebreider. Ik ben van 3GS naar 4S gegaan om vervolgens een HTC OneX+ in gebruik te nemen. Wereld van verschil. Momenteel weer terug bij de 5S vanwege het gebruikersgemak standpunt, maar daar is ook alles mee gezegd. Over een maandje de Nieuwe One halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *