Is dit hoe Google’s Glass eruit gaat zien?

Is dit hoe Google's Glass eruit gaat zien?
De slimme bril van Google is momenteel nog altijd de heuptas onder de gadgets. In sommige situaties best praktisch, maar stijlvol wordt het nooit. Een samenwerking met het moederbedrijf van Ray-Ban moet hier verandering in gaan brengen.

Google laat in een Google+-bericht weten dat ze een samenwerking zijn aangegaan met de Italiaanse Luxottica Group, uitbaters van onder meer Ray-Ban, Oakley, Vogue-Eyewear, Persol en Armani. Het lijkt een logische zet, want tot op heden heeft Google nog niet laten zien dat ze bijzonder stijlvolle brillen konden maken. Met de laatste lichting monturen werd het al beter, maar stiekem hebben we toch meer vertrouwen in Glass-techniek + Wayfarers.

Overal te koop

De wearables, uitgerust met een 5 megapixel camera en een klein scherm voor het rechter oog, zullen overigens niet morgen al in de schappen liggen. Google benadrukt dat het nog even zal duren voordat er iets tastbaars te koop is. Mochten de brillenmerken hun ontwerpen af hebben, dan kun je ze vervolgens kopen de winkels die zijn aangesloten bij Luxottica. Alleen in de VS zijn dit al 5.000 vestigingen.

Onlangs maakte designer Rahul Nihalani van Sourcebits al een aantal voorbeelden van Google Glass-technologie in een modieuze bril. Bekijk de renders in de gallery.

Hoe een Google Glass precies werkt lees je hier.

[lg_folder folder=”0_Divers/Google_Glass_Ray-Ban_Concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *