Is het erg dat de Bitcoin en Altcoins verder vallen

Auteur: , Geen reacties

Gaat de koersval dit weekend door?

Sinds de Bitcoin en andere cryptomunten afgelopen dinsdag plotseling in elkaar stortten bleven de koersen van Bitcoin en de Altcoins de hele week in mineur. Ook vandaag zien we in de live koersen, die ik deze keer om 15.30 uur vastlegde, dat de koersen weer verder onderuit gaan. De koersen van de Bitcoin en de vijf belangrijkste Altcoins zie je hierna:

bitcoin-altcoin-top-5-bitcoin-altcoins-blijven-dalen

De koers in dollars was op dat moment $ 8.052,84. Als we dit vergelijken met wat historische cijfers, dan zien we hoe sterk de Bitcoin crisis is. Zo verloor de Bitcoin in vergelijking met vorige week tenminste 20,52% en ten opzichte van vorige maand tenminste 20,17%. Dergelijke statistieken doen bij sommigen het ergste vrezen. We zouden haast vergeten dat we het jaar begonnen met een koers van $ 3.707,23 en dan blijkt ineens dat de Bitcoin in 2019 tot nu toe een rendement van tenminste 117,22 % gehaald heeft. Welke andere legale investering heeft het beter gedaan?

Overigens zorgen de negatieve ontwikkelingen van de afgelopen week wel voor een breuk met diverse koerspatronen. Dit betekent dat op basis van technische analyse de koersgrens van $ 7.500,- cruciaal wordt. Als de Bitcoin daar vandaag doorheen zakt lijkt een veel grotere correctie aanstaande. De koers zou dan volgens sommigen kunnen zakken tot zo’n $ 6.000,-. Zelfs dan nog zou een rendement van 34,21% gehaald worden sinds 1 januari. Wie had daar ondanks de nieuwmjaarskater niet voor getekend (en we hadden het nog gezegd)?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).