Is het tabletkussen de meest nutteloze uitvinding ooit?

Is het tabletkussen de meest nutteloze uitvinding ooit?
Eindelijk een Vaderdag cadeau waarvan je nooit dacht dat je het nodig had.

Dit is het tabletkussen gemaakt door Coqoon. Hiermee hoef je de tablet namelijk niet meer vast te houden en heb je dus je handen vrij om wat anders te doen. Laat ik wel meteen voorop stellen dat ik geen idee heb wat dat dan zou moeten zijn.

Het lijkt mij alleen handig als je een filmpje wilt kijken. Bij alle andere dingen lijkt het mij toch prettiger als je de tablet in je handen hebt. Dat is toch de beste manier om hem te bedienen. Helemaal als je er een spelletje op speelt of wanneer je op internet aan het struinen bent.

Mocht je toch denken dat dit dat kussen niet mag ontbreken in je huiskamer dan kan je hem hier bestellen voor 99 euro. Het tabletkussen is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Nog geen reacties

  1. Misschien handig als ze aan een tablet een harde cover maken die het display beschermd en waarmee je het scherm rechtovereind kan zetten. Dat is als geheel veel platter dan zo’n kussen. Je zou zo’n cover zelfs multifunctioneel kunnen maken door er een toetsenbord en een touchpad in onder te brengen.

  2. Misschien handig als ze aan een tablet een harde cover maken die het display beschermd en waarmee je het scherm rechtovereind kan zetten. Dat is als geheel veel platter dan zo’n kussen. Je zou zo’n cover zelfs multifunctioneel kunnen maken door er een toetsenbord en een touchpad in onder te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *