Isolate: gehoorbeschermers die je wel wil dragen

Isolate: gehoorbeschermers die je wel wil dragen
Onopvallend en geen gehoorschade met deze Kickstarter.

Oordopjes zijn irritant en wil je ze écht goed laten zitten dan zul je deze op maat moeten laten maken. Een alternatief is een gehoorbeschermer, maar om deze nu stealth en anoniem te noemen? Isolate to the rescue. De Kickstarter is een kleine gadget voor in je oor dat volgens de makers perfecte bescherming biedt tijdens bijvoorbeeld een concert.

Het kleine apparaatje heeft een metalen body. Volgens de makers beschermt de Isolate hierdoor beter dan plastic of siliconen dopjes. Daarnaast worden tonen die schade kunnen veroorzaken eruit gefilterd, zonder dat de muziek gedempt of ver weg gaat klinken. Naast concerten kan de Isolate ook worden gebruikt tijdens het slapen of werkzaamheden waarbij veel herrie komt kijken, of wat dacht je van een lange vlucht? Een video waarin wordt uitgelegd hoe het concept werkt kun je hieronder bekijken.

De Kickstarter had als doel om 25.000 Britse ponden op te halen, maar dit aantal is inmiddels ruimschoots bereikt. Met meer dan 5.000 backers staat de teller momenteel op 254.000 pond. De gehoorbeschermer is te koop in twee smaakjes. De goedkopere aluminium versie gaat weg voor 23 pond. De duurdere titanium variant kost 46 pond. Flare Audio, het bedrijf achter de Isolate, levert per september de eerste gehoorbeschemers aan diens backers.

[gv data=”5b2THdYzBA0″][/gv]

Eén reactie

  1. Dan moet je wel graag te koop willen lopen met je gehoorbescherming.
    Alpine Partyplugs werken prima, zie je nauwelijks en kosten maar een tientje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *