iWatch krijgt een gebogen scherm en komt in oktober

Auteur: , 1 Reactie
iWatch krijgt een gebogen scherm en komt in oktober

Tijdens de WWDC zagen we een hoop software van Apple voorbij komen. Nu is het weer tijd om over de hardware te speculeren.

Zo komt de Nikkei Asian Review met het nieuws dat de Apple iWatch een gebogen OLED scherm zal krijgen en in oktober wordt gelanceerd. Op de WWDC vestigde Apple zijn aandacht op zijn nieuwe HealthKit-app. Deze software is opengesteld voor andere ontwikkelaars, waardoor de iWatch waarschijnlijk ook met andere apparaten compatible zal zijn.

Apple ontwikkelt zijn iWatch namelijk in samenwerking met Nike. Het zal dus goed mogelijk zijn dat we veel van Nike’s sport-apps terug zullen zien in de iWatch. Daarnaast zal de iWatch vol worden gestopt met sensoren die onder andere je hartslag en calorieverbruik kunnen meten.

Het gebogen OLED scherm kennen we natuurlijk ook van de Samsung Gear Fit. Deze wearable is ook gericht op je gezondheid en kan daarnaast gekoppeld worden aan je telefoon. De kans is dus ook groot dat je op de iWatch inkomende berichten kan bekijken en misschien zelfs een telefoongesprek kan aannemen.1 reactie

Dan kunnen ze meteen ieder merk aanklagen wat al gebogen schermen gebruikt..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).