iWatch nu al groot succes (zelfs met een Casio van 20 dollar)

iWatch-Casio
Sommige Applefans zijn al helemaal weg van de iWatch. Blijkbaar vinden ze het design erg mooi, inclusief de Apple sticker die op de achterkant van deze goedkope Casio is geplakt.

Ook aan Jimmy Kimmel is de hype om de onaangekondigde iWatch van Apple niet onopgemerkt voorbij gegaan. Hij nam in zijn show meteen wat mensen op de proef, door ze een goedkoop, digitaal Casio-horloge in handen te geven en vervolgens de camera aan te zetten.

Deze nep-iWatch wordt vooral geprezen om het klassieke retro design dat toch typisch Apple is, het lichte gewicht en de feature waarbij je zowel de datum als de tijd tegelijk(!!) kunt zien. Ook als ze de grote Apple sticker op de achterkant zien, gaat er bij deze technologische experts geen belletje rinkelen. Kijk zelf maar:

[gv data=”v9JQsXPd41U”][/gv]

Als het Apple is, is het goed
Men neemt blijkbaar genoegen met het idee dat als er een Apple-logo opstaat, het van hoge kwaliteit is. Als je zelf ook niet kunt wachten op een wearable van Apple, dan zou je deze zelfgemaakte ‘iWatch’ kunnen overwegen.

Op de officiële iWatch zul je waarschijnlijk nog even moeten wachten. Ten eerste is het nog niet eens zeker of er überhaupt een iWatch komt, en volgens de laatste geruchten zou de mogelijke productie ervan twee maanden vertraging op hebben gelopen. Tot die tijd kom je in ieder geval een heel eind met een Casio en een sticker om mensen te overtuigen van jouw liefde voor Apple.

Nog geen reacties

  1. Zoiets hebben ze al eens eerder gedaan volgens mij. Maar het blijft Amerika, mensen daar kunnen vaak hun eigen land niet eens aanwijzen op de wereldkaart (Jay Leno heeft dat wel eens getest op vergelijkbare wijze) of uit twee foto’s de huidige president aanwijzen (idem). Dus of dit nu aan Apple ligt of aan de gemiddelde Amerikaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *