Ja, Apple werkt op de achtergrond aan een eigen Netflix

Auteur: , 6 Reacties
Ja, Apple werkt op de achtergrond aan een eigen Netflix

Voor het eerst komt het bedrijf openlijk naar buiten over het feit dat ze zelf een Netflix-dienst aan het bouwen zijn.

We zien door de streaming-bomen het bos niet meer. Toch is het einde nog niet in zicht. Ook Apple werkt aan een eigen dienst. Tijdens een conferentie laat Apple-topman Eddy Cue zich horen over de plannen van het bedrijf.

Zo maakt Cue duidelijk dat Apple met een geheel eigen dienst gaat komen. Een overname van een andere gigant staat niet op de agenda. Als Apple genoeg geld op tafel smijt kunnen ze bijvoorbeeld Netflix overnemen, maar daar voelt Cue niets voor.

Daarmee maakt Cue een einde aan alle geruchten die al maanden zijn te lezen op het internet. Investeerders hadden vermoedelijk op iets anders gehoopt. Het aandeel van Netflix schoot met drie procent naar beneden toen Cue de uitspraken deed.

Naast dit nieuws werd tevens bekend dat Apple online krantenkiosk Texture heeft overgenomen. Texture is de Amerikaanse ‘Netflix onder de bladen’ en kun je vergelijken met het Nederlandse Blendle.6 reacties

Mocht Apple toch Netflix over gaan nemen dan zeg ik mijn abonnement per direct op.
@ffw88: Goed dat je het zegt. Dat weerhoud ze zeker van de overname 😏
@donstil: Ik weet wel zeker dat ik niet de enige ben.
@ffw88: Ja er zullen er heus meer zijn maar meer dan een druppeltje op een gloeiende plaat zal het echter niet zijn, zo gaat dat altijd met dit soort “overnames”.
@ffw88: Waarom? Wat is dat toch voor rare haat jegens een commercieel bedrijf? Heb je geen belangrijkere problemen in het leven? Ik zal wel iets niet begrijpen
Misschien een leuk alternatief, Netflix heeft langzaamaan alleen nog maar originals in huis. Tot een bepaalde hoogte wel kwaliteitseries/docu’s, maar het mis wel variatie. Om nog maar niet over de films te spreken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).