Ja, deze mannen houden de OnePlus 6 vast

OnePlus 6
Schrap die presentatie maar, want geef OnePlus nog een paar dagen en ze laten ook de laatste details uitlekken.

Ooit was OnePlus van de teasers. Zo presenteerden de Chinezen het ene na het andere onderdeel van hun nieuwe vlaggenschip. Tegenwoordig hoeven ze daar eigenlijk niet meer aan te beginnen, want alle informatie ligt al lang voor de officiële presentatie op straat. We kunnen nu bijvoorbeeld alvast kijken naar de achterkant van de OnePlus 6.

Bollywood-acteur Amitabh Bachchan gaf eerder deze week een presentatie met OnePlus-baas Pete Lau en kreeg de OnePlus 6 daarbij alvast in zijn handen gedrukt. Bachchan plaatste vervolgens een aantal foto’s van dat gesprek op Twitter en daarop is de OnePlus 6 in de kleuren zwart en wit-goud te zien. Vooral die tweede kleurenvariant valt op, omdat het voor het eerst is dat OnePlus voor deze combinatie kiest. Ook opvallend: de tweet is inmiddels alweer verwijderd.

De OnePlus 6 wordt op 16 mei officieel gepresenteerd, maar we weten al dat het toestel een Snapdragon 845, tot 8GB werkgeheugen en tot 256GB opslagruimte krijgt. Ook andere details liggen al lang en breed op straat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *