Japanse actie op WK gaat viral op sociale media

Auteur: , Geen reacties
Japanse actie op WK gaat viral op sociale media

Japan zal altijd Japan blijven.

Soms kunnen we iets leren van medemens. In het geval van Japan gaat dat zeker op. Ondanks het feit dat de Japanners vochten voor de overwinning, gisteren tijdens de wedstrijd tegen België, kregen ze het niet voor elkaar om tegen het Belgische geweld op te boxen.

Enige frustratie is begrijpelijk, want ze stonden met 2-0 voor. In plaats van totale frustratie, gebeurde het tegenovergestelde. De kleedkamers die de Japanners gebruikten is schoongemaakt door de spelers en de staff. De ruimte zag er pico bello uit en het team liet een notitie achter. Op het stukje papier stond Spasibo geschreven, wat Russisch is voor dankjewel.

Niet alleen de spelers, maar ook de fans hebben zich geweldig gedragen. Na afloop van de wedstrijd ruimden de supporters het afval op. Net als we ook bij andere landen hebben gezien gedurende dit WK.

Via Twitter deelde sportverslaggever Tancredi Palmeri een foto van de kleedkamer. Die pica gaat inmiddels viral met bijna 14.000 likes en bijna 7.000 retweets.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).